Gaaspanelen - gelast uit verzinkte draad

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - € 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - € 37,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - € 54,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - € 67,50
Gaaspanelen - gelast uit verzinkte draad

Gaaspanelen

Hoge kwaliteit gaaspanelen, als uitstekend alternatief voor de volbad gegalvaniseerde bouwstaalmatten. Gelast uit verzinkte gladde draad. Beschikbaar in diverse afmetingen en maaswijdtes. 

We kunnen bij de gaaspanelen of draadmatten ook meteen zorgen voor allerlei bevestigingsmiddelen. U kunt daarbij denken aan schuttingpalen en bevestigingsbeugels, net als de schroeven die u erbij nodig heeft.

Draadmatten van hoge kwaliteit

We leveren uitsluitend draadmatten en gaaspanelen van A-kwaliteit, geleverd door onze vaste fabrikanten uit Europese landen. Gegarandeerd goed verzinkt, voor een zo sterk mogelijke bescherming tegen roest op de draadeinden.

Bovendien zijn het volledig stekloze panelen, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Rondom glad, voor hoogwaardige gaaspanelen van goede kwaliteit. Beschikbaar per pallet, maar ook gewoon per stuk.

Gaaspanelen: diverse toepassingen

De gaaspanelen en draadmatten zijn goed geschikt voor verschillende toepassingen. Bijvoorbeeld als erfafscheiding of tuinafscheiding van betongaas. Op die manier zorgt u voor een betongaas schutting, die we ook wel kennen als een Hedera-schutting.

Daarnaast zijn de panelen met gaas beschikt voor de tuinbouwsector, net als voor vloerverwarming. Goed geschikt als het net te dun is en u meer stevigheid nodig heeft. Geschikt om aan te brengen in een cementdekvloer. En om daar daarna de slangen voor de vloerverwarming op aan te brengen.

Meer weten over de mogelijkheden met gaaspanelen of de afwerking daarvan? We bieden ze verzinkt aan, gemaakt van glad materiaal, volledig stekloos. Een keuze voor goede kwaliteit en diverse toepassingen, om daar in allerlei situaties goed mee uit de voeten te kunnen. Heeft u vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie, we horen graag van u.