Gaaspanelen - gelast uit verzinkte draad

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - € 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - € 37,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - € 54,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - € 67,50
Gaaspanelen - gelast uit verzinkte draad

Gaaspanelen

Hoge kwaliteit gaaspanelen, als uitstekend alternatief voor de volbad gegalvaniseerde bouwstaalmatten. Onze gaaspanelen zijn gelast uit verzinkte gladde draad. Beschikbaar in diverse afmetingen en maaswijdtes. We kunnen bij de gaaspanelen of draadmatten ook meteen zorgen voor alle bevestigingsmiddelen die u nodig heeft. U kunt daarbij denken aan schuttingpalen en bevestigingsbeugels, net als de schroeven die u erbij nodig heeft.

Draadmatten van hoge kwaliteit

We leveren uitsluitend draadmatten en gaaspanelen van A-kwaliteit, geleverd door onze vaste fabrikanten uit Europese landen. Gegarandeerd goed verzinkt, voor een zo sterk mogelijke bescherming tegen roest op de draadeinden. Bovendien zijn het draadmatten van volledig stekloze panelen, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Rondom glad, voor hoogwaardige gaaspanelen van goede kwaliteit. Beschikbaar per pallet, maar ook gewoon per stuk.

Gaaspanelen: diverse toepassingen

De gaaspanelen en draadmatten zijn goed geschikt voor verschillende toepassingen. Bijvoorbeeld als erfafscheiding of tuinafscheiding van betongaas. Op die manier zorgt u voor een betongaas schutting, die we ook wel kennen als een Hedera-schutting. Daarnaast zijn de panelen met gaas geschikt voor de tuinbouwsector, net als voor vloerverwarming. Goed geschikt als het net te dun is en u meer stevigheid nodig heeft. Geschikt om aan te brengen in een cementdekvloer. Daarna kunt u de slangen voor de vloerverwarming aanbrengen.

Gaaspaneel zwart

Voor een gaaspaneel in de kleur zwart bent u bij De Jong ook het goede adres. Het gaaspaneel wordt gelast uit een blanke draad en daarna zwart geplastificeerd in de kleur RAL9005. Een zwart gaaspaneel is duurzaam door de beschermlaag. Ook geeft de geplastificeerde laag een luxere uitstraling aan het gaaspaneel zwart.

Gaaspaneel gemakkelijk online bestellen 

Meer weten over de mogelijkheden met gaaspanelen of de afwerking daarvan? We bieden ze verzinkt aan, gemaakt van glad materiaal, en volledig stekloos. Een keuze voor goede kwaliteit en diverse toepassingen, om daar in allerlei situaties goed mee uit de voeten te kunnen. U besteld het gaaspaneel makkelijk online bij De Jong Hout en Staal. Heeft u vragen over het gaaspaneel? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.