Bouwstaalmatten

Onbehandelde bouwstaalmatten, van de hoogst mogelijke kwaliteit. We hebben meer dan 10 jaar ervaring als specialist in prefab wapening en bouwstaal. Beschikbaar in diverse afmetingen, zoals:

  • 50 x 50
  • 100 x 100
  • 150 x 150

Zowel in bijvoorbeeld 6mm als in 8mm, waardoor u de bouwstaalmatten kunt gebruiken op de manier die u voor ogen heeft. We adviseren u graag over de mogelijkheden, aan de hand van de toepassing.

Tip: we kunnen de bouwstaalmatten vanaf 6mm doorsnee seriematig produceren. Voor een scherpe prijs en met een korte levertijd.

Bouwstaalmatten in de juiste maat beschikbaar

Dankzij de verschillende maten zorgen we voor de bouwstaalmatten die u nodig heeft. Voor een kleine en eenvoudige vloer of juist voor grotere oppervlakten. In 2 x 3 meter of in 2 x 5 meter, zonder steekeinden. En gaat het om een grotere vloer? Dan zorgen we voor een toepassing mét steekeinden. Op die manier garanderen we een mooie vlakke wapening, zonder dat er kruispunten opstapelen.

Tip: onze bouwstaalmatten helpen aanzienlijk gewicht te besparen voor de wapening. Ideaal bij grote vloeren.  

Betonmatten

De betonmatten die we kunnen leveren zijn beschikbaar in diverse afmetingen, ook gegalvaniseerd. Op die manier denken we graag met u mee en zorgen we voor de toepassing zoals u die wenst. Altijd op basis van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Bouwstaalmatten kopen

Hoogwaardige bouwstaalmatten kopen in de afmetingen die u nodig heeft? Bijvoorbeeld in 6mm of 8mm doorsnee. In 50 x 50, 100 x 100, 150 x 150 of een andere afmeting. Snel geleverd en voor een zo laag mogelijke prijs. De ideale keuze, zowel bij kleine als grote vloeren. Beschikbaar met of zonder steekeinden, afhankelijk van uw wensen. Meer weten? Neem contact met ons op.