Betonijzer

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - € 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - € 37,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - € 54,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - € 67,50
Betonijzer

Wat is Betonijzer

Betonstaal is een versterking die in beton wordt aangebracht. We spreken dan van gewapend beton. Betonijzer kan nodig zijn omdat beton wel drukkrachten, maar bijna geen trekkrachten op kan nemen. Deze wapening is vrijwel altijd nodig, omdat in een bouwwerk en andere constructies bijna onvermijdelijk trekkrachten voorkomen.

In een groot deel van de gevallen (99%) zullen stalen staven, of netten als wapening worden toegepast. De wapening wordt op een minimale afstand tot de buitenkant van het beton (de dekking) aangebracht om aantasting te voorkomen. De dekking op betonijzer is voorgeschreven in normen en is afhankelijk van de toepassing van de constructie.

Betonijzer staven

Staven betonijzer, ook wel betonstaal, wapeningsstaal of betonwapening genoemd hebben wij standaard leverbaar in onderstaande lengtes van 3 of 6 meter.

Betonijzer op maat

Uiteraard kunnen we ook alle diameters op maat geknipt en gebogen leveren met korte levertijden. Nu ook online te bestellen! Komt u niet uit met de maatwerk module online? Stuur dan een specificatie per email.