Hedera schutting

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - € 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - € 37,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - € 54,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - € 67,50
Hedera schutting

Een kant-en-klare Hedera schutting is verreweg de meest verkochte kant-en-klaar haag. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment kant-en-klaar hagen van Mobilane met Hedera. De meest geplante soort is de Hedera Helix Woerner. In de volksmond worden kant-en-klaar hagen ook wel een meeneemhaag, een kant-en-klare heg, begroeide heggen, groenblijvende hagen, Mobilane hagen of bladhoudende hagen genoemd. De kant-en-klaar haag is gemakkelijk te snoeien met een heggenschaar. Het snoeien doet u minimaal 2 maal per jaar in het voorjaar en najaar. De kant en klare hagen zijn niet gevoelig voor ziektes en groeien gemakkelijk. De kant-en-klare heg kunt u het gehele jaar door planten met uitzondering van vorstperiodes.

Hedera schutting

Een kant-en-klaar Hedera schutting is direct mooi groen en gemakkelijk te plaatsen. Voor een kant-en-klare schutting bent u bij De Jong Hout en Staalhandel op het juiste adres. Naast de Mobilane kant-en-klaar haag verkopen wij ook deze eigen lijn schuttingen en tuinschermen. Extra scherp geprijsd en van goede kwaliteit. Het voordeel van deze schutting is dat hij al kant-en-klaar opgekweekt is op de kwekerij en direct een mooi begroeid resultaat geeft na het plaatsen van de haag. Dus wilt u per direct privacy of een groene haag? Kies dan voor deze goedkope kant-en-klare Hedera schutting.

De schutting plaatsen

Graaf een geul van ongeveer 25 x 25 cm. Plaats de schuttingpalen met een tussenruimte van ongeveer 125-130 cm. Zorg voor mooie donkere aarde in de plaatsleuf en eventueel nog voor 10 liter verse potgrond toevoegen in de sleuf. Trek de kunststof flappen van de kweekbak links en rechts uit het gaaspaneel. Als u een Mobilane haag plaatst kan de afbreekbare kokosbak blijven zitten. Plaats de haag tussen de palen met de speciale bevestigingsbeugels voor een kant-en-klare haag. Gebruik 4 beugels per haagelement en dus één set per haag. Plaats twee beugels bovenaan de haag en twee beugels in het midden. Na het aanplanten van de hedera schutting moet u de planten regelmatig water geven. In natte periodes hoeft u minder water te geven dan in droge periodes.

Het snoeien van de schutting

Om een mooie schutting te behouden dient u twee keer per jaar de planten in uw Hedera schutting te snoeien. In het najaar kunnen de uiteinden van de planten flink zijn gegroeid en daarom is het vooral in deze periode van belang dat u de planten snoeit. Merkt u bijvoorbeeld dat de planten over uw dakgoot heen groeien dan wordt het tijd om de planten te snoeien. De beste periode voor het snoeien van de schutting ligt tussen maart en november. Het is mogelijk om de planten te snoeien met een (elektrische) heggenschaar voor het snelste resultaat, maar snoei de planten nooit tijdens vorstperiodes. Wilt u echter gaan voor het mooiste resultaat? Maak dan gebruik van een gewone heggenschaar voor het snoeien van uw Hedera schutting.

Bestel gemakkelijk online

Bij De Jong Hout en Staalhandel kunt u gemakkelijk online uw bestelling plaatsen. Vanuit onze locatie in Achterberg zorgen wij ervoor dat bestelling op de juiste manier worden verwerkt en op tijd wordt geleverd bij onze klanten. Sinds 2011 zijn wij iedere dag bezig om onze dienstverlening te verbeteren en onze klanten te helpen en adviseren waar nodig. Wilt u meer informatie over onze producten of bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Contact opnemen kunt u het beste doen door te bellen naar 0317 - 35 82 28 of door een email te sturen naar [email protected] Wij voorzien u graag van meer informatie over de Hedera schutting.