Wilgenmatten - diverse afmetingen

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - € 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - € 37,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - € 54,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - € 67,50
Wilgenmatten - diverse afmetingen

Chique uitziende wilgenmatten, ook wel wilgenrollen, of wilgentenen matten genoemd. Gemaakt van donker gekleurde wilgentenen van hoogwaardige kwaliteit. Een wilgenmat is een natuurproduct en dus onbehandeld.
De wilgentenen mat is dicht op elkaar geweven door middel van gegalvaniseerd ijzerdraad.

Dikte mat: ca. 8-10 mm
Lengte mat: ca. 300 cm*

De wilgenmatten zijn ideaal om klimplanten in te laten groeien en bieden u gemakkelijk en snel privacy. Onze wilgenmatten zijn gemakkelijk te bevestigen op bijvoorbeeld een gaaspaneel door middel van gegalvaniseerd ijzerdraad.

Wilgenmatten op maat

Wilgenmatten zijn eenvoudig zelf op maat te maken, zowel in de hoogte als in de breedte. De wilgenmat kunt u op de gewenste hoogte afzagen of afknippen met een snoeischaar of zaag. De breedte kunt u aanpassen door het ijzerdraad op de gewenste breedte af te knippen met een nijptang.

Wilgentenen matten koopt u bij De Jong Houthandel

Wilgentenen matten besteld u eenvoudig online bij De Jong Hout en Staalhandel! Tijdens het bestellen kunt u aangeven of u uw bestelling wilgentenen matten thuisbezorgd wil krijgen of dat u het zelf komt ophalen bij ons magazijn in Achterberg. Heeft u nog vragen over onze wilgenmatten of wilgentenen matten? Neem gerust contact met ons op.

* Dit is een natuurproduct waardoor de afmetingen van de rollen kunnen afwijken van de gestelde maat. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.