Kant en Klaar Haag Hedera - diverse soorten en afmetingen

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - € 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - € 37,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - € 54,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - € 67,50
Kant en Klaar Haag Hedera - diverse soorten en afmetingen

Een Kant en Klaar Haag met Hedera is verreweg de meest verkochte Kant en Klaar haag. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment Kant en Klaar hagen van Mobilane met Hedera. Het meest geplante soort is de Hedera Helix Woerner. In de volksmond worden Kant en Klaar hagen ook wel meeneemhaag, een kant en klare heg, begroeide heggen, groenblijvende hagen, Mobilane hagen of bladhoudende hagen genoemd. De Kant en Klaar haag is gemakkelijk te snoeien met een heggenschaar. Het snoeien doet u minimaal 2 maal per jaar in het voorjaar en najaar. De kant en klare hagen zijn niet gevoelig voor ziektes en groeien gemakkelijk. De kant en klare heg kunt u het gehele jaar door planten, met uitzondering van vorstperiodes. 

Hedera schutting

Een Kant en klaar Hedera schutting is direct mooi groen en is makkelijk te plaatsen. Voor een kant en klare hedera schutting bent u bij De Jong op het juiste adres. Naast de Mobilane Kant en Klaar haag verkopen wij ook deze eigen lijn Hedera schutting tuinschermen. Extra scherp geprijsd en van goede kwaliteit. Het voordeel van deze Hedera schutting is dat hij al kant en klaar opgekweekt is op de kwekerij en direct een mooi begroeid resultaat geeft na het plaatsen van de haag. Dus wilt u per direct privacy of een groene haag? Kies dan voor deze goedkope kant en klaar Hedera schutting.

Hedera schutting plaatsen

Graaf een geul van ongeveer 25 x 25 cm. Plaats de schuttingpalen met een tussenruimte van ongeveer 125-130 cm. Zorg voor mooie donkere aarde in de plaatsleuf, evtentueel nog 10 liter verse potgrond toevoegen in de sleuf. Trek de kunstof flappen van de kweekbak links en rechts uit het gaaspaneel. Als u een Mobilane haag plaatst, kan de afbreekbare kokosbak blijven zitten. Plaats de haag tussen de palen met de speciale bevestigingsbeugels voor kant en klaar haag. Gebruik 4 beugels per haagelement, dus 1 set per haag. Plaats 2 beugels bovenaan de haag en 2 beugels in het midden. Na het aanplanten van de hedera schutting regelmatig water geven, met uitzondering van natte perioden.