• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hedera schutting - kant en klaar

Naast de Mobilane kant en klaar hagen hebben wij ook een eigen lijn kant en klaar hagen in Hedera Hibernica. Lees onderaan de pagina alle info hoe te plaatsen etc. Op zoek naar een goedkoper alternatief? Stel uw schutting zelf samen met ons gaas, palen en
Hedera schutting Kant en Klaar - 120 x 180 cm
Hardhouten paal 6 x 6 x 300 cm - gezaagd FSC
Vanaf €10,95
(€13.25 Incl. btw)
Bevestigingsbeugel Kant en Klaar haag & Gaaspaneel
Vanaf €1,25
(€1.51 Incl. btw)
Hardhouten paal Azobe 6.5 x 6.5 x 300 cm - geschaafd met V-groef
Vanaf €17,55
(€21.24 Incl. btw)

Hedera schutting - kant en klaar

Hedera schutting - kant en klaar

Kant en klaar Hedera tuinscherm, mooi groen en inclusief hekwerk. Voor een kant en klare hedera schutting is de Jong het juiste adres. Naast Mobilane verkopen wij ook deze eigen lijn Hedera Hibernica tuinschermen. 

Het voordeel van deze Hedera schutting is dat hij al kant en klaar opgekweekt is op de kwekerij en direct resultaat geeft na het plaatsen van de haag. Dus wilt u per direct privacy of een groene haag? Kies dan voor deze goedkope kant en klaar haag.

Kant en klaar haag - systeem

De kant en klaar haag wordt gekweekt in een gegalvaniseerd gaaspaneel van 5 mm dik. Onderaan het gaaspaneel zit de kweekbak. De kweekbak bestaat uit een omgezet gaaspaneel met kunstof verwijderbare delen. De 2 delige kunstof bak kunt u van 2 zijden verwijderen tijdens het planten van de haag

Hedera schutting plaatsen

Graaf een geul van ca. 25 x 25 cm. Plaats de palen met een tussenruimte van ca. 125-130 cm Zorg voor mooie donkere aarde in de plaatsleuf, evt. nog 10 liter verse potgrond toevoegen in de sleuf. Trek de kunstof flappen van de kweekbak links en rechts uit het gaaspaneel. Plaats de haag tussen de palen met de speciale bevestigingsbeugels t.b.v. kant en klaar haag. Gebruik 4 beugels per haagelement, dus 1 set per haag. Plaats 2 beugels bovenaan de haag en 2 beugels in het midden. Na aanplant van de hedera schutting regelmatig water geven, met uitzondering van natte perioden. 

Hedera schutting zelf samenstellen

Uiteraard is het ook mogelijk tegen een lager budget zelf uw hedera schutting samen te stellen. Wij hebben een groot assortiment betongaas, schuttingpalen en losse hedera planten. Wij hebben deze materialen in verschillende prijzen. Klik hier voor de pagina om uw hedera schutting zelf samen te stellen met losse materialen.