Betongaas schutting

Steeds vaker kiest de consument of architect voor een groene erfafscheiding. Deze is eenvoudig te creëren met een betongaas schutting. Op deze pagina kunt u uw gehele Hedera schutting bestellen met palen, gaas, bevestigingsmateriaal en hedera klimplanten. Wilt u wel per direct privacy? Bevestig dan een natuurproduct op rol zoals heidemat, wilgenmat of boomschorsmat tegen uw schutting.

Betongaas schutting plaatsen

Het maken van een betongaas schutting is heel gemakkelijk en is vrijwel door iedereen uit te voeren.

1) Zet een rechte lijn uit met piketpaaltjes en draad
2) Zet uw palen uit op maximaal 150 cm hart op hart. Wanneer u met panelen werkt van 180 x 180 cm is dit 180 cm hart op hart, of eventueel met een tussenmaat van 180 cm.
3) Boor de gaten voor met een grondboor en stel de palen netjes waterpas
4) Het is aan te raden voor de stevigheid een halve zak sneldrogende betonmortel per paal toe te voegen
5) Voor een fraaie afwerking kunt u een bovenregel / afwerklat monteren in dezelfde houtsoort als de palen
6) Plaats de bouwstaalmatten / gaaspanelen tegen de palen met de daarvoor bestemde bevestigingsbeugels. De beugels plaatst u om de 50 cm.
7) Indien gewenst kunt u een natuurproduct op rol bevestigen tegen de bouwstaalmatten voor directe privacy. U bevesigd de natuurmatten met gegalvaniseerd ijzerdraad om de 30 cm hart op hart tegen het betongaas
8) Als laatste plaatst u de Hedera klimplanten tegen de schutting. Voor een mooie groene en dichte  betongaas schutting raden wij u aan om 5 planten per meter te gebruiken.

Stel uw schutting nu eenvoudig samen via onze webshop en profiteer van ons complete assortiment en scherpe prijzen. Ook de hedera planten zijn het jaar rond te plaatsen met uitzondering van vorstperiode's. de Jong Hout en Staalhandel is 'de leverancier' voor een betongaas schutting.