EPS vloerisolatie - de meest toegepaste isolatie onder de betonvloer

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - € 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - € 37,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - € 54,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - € 67,50
EPS vloerisolatie - de meest toegepaste isolatie onder de betonvloer

EPS is een uniek en fantastisch product. Het is gemakkelijk te verwerken, zeer licht van gewicht, duurzaam, heeft goede isolerende eigenschappen en het is milieuvriendelijk en 100% recyclebaar.

Duurzaam
Het product is uiterst duurzaam en sterk. Doordat EPS geen vocht opneemt blijft het zelfs na een jarenlange vochtbelasting zijn prestaties op het gebied van druksterkte en warmtegeleiding behouden. Het is ongevoelig voor vocht, is rot- en schimmelvrij en vormt geen voedingsbodem voor schimmels en bacteriën.

Uitstekend isolerend
Dankzij de unieke (parel)structuur bevat EPS ca. 98% lucht. Stilstaand lucht is de best mogelijke isolator. het is daarom niet verwonderlijk dat het zeer goede warmte- en koude-isolerende eigenschappen bezit.

Kortom, EPS isolatie mag niet ontbreken onder uw betonvloer! Onderstaand onze standaard voorraadmaten. Andere maten of druksterktes op aanvraag!

PE-schuimband - Randstroken
Langs vloeren worden steeds vaker PE-randstroken gebruikt bij het storten van beton. Bij zwevende vloeren wordt dit standaard toegepast.- PE-schuimband heeft een gesloten cellenstructuur dus geen vochtopname.- PE-schuimband is soepel en daardoor makkelijk te vormen, ook op moeilijke plaatsen.- PE-schuimband voorkomt contactgeluiden via de muren.- PE-schuimband zorgt dat bij de randen na krimpen van de gestorte betonvloer de ruimte weer wordt opgevuld. Dit is wel mede afhankelijk van de dikte. Dus geen kieren en naden.- PE-schuimband is nagenoeg op elke gewenste breedtemaat leverbaar. Wat resulteert in een besparing in de verwerkingstijd.- PE-schuimband heeft een degelijke compressieweerstand - PE-schuimband geeft geen korrelvorming die zich bij het storten met het beton vermengt.