Steigerhoutbeits - Greywash beits, Whitewash beits en meer

Filters
9 ProductenPagina 1 van 1
Tenco Houtcoat zwart
Tenco Houtcoat zwart
€37,98€45,96Incl. btw
Tenco Steigerhoutbeits Beschermer
-25%OP=OP!!!
Tenco Steigerhoutbeits Beschermer
€16,25€12,25€14,82Incl. btw

Uw steigerplanken of meubelen van steigerhout gaan langer mee als u ze goed behandeld. Onze steigerhoutbeits, van professionele kwaliteit, maakt uw steigerhout waterafstotend en daardoor duurzaam. Door het gebruik van steigerhoutbeits geeft u uw steigerplanken een bescherming tegen weersinvloeden van buitenaf. De beitsen zijn transparant, de houtnerf blijft dus gewoon zichtbaar. De steigerhoutbeits van De Jong Houthandel is op waterbasis en zowel binnen als buiten toe te passen.

Tenco beits voor steigerhout

Tenco beits wordt veel gebruikt voor de bescherming van tuinmeubels, steigerhouten meubels, steigerhoutvloeren en nog veel meer. Tenco beits geeft op ruw hout, grenen hout en vuren hout een mooie steigerhoutlook. Tenco beits is verkrijgbaar in 3 kleuren, zo is er altijd een kleur die bij uw smaak past. 

Greywash beits en Whitewash beits

Ons steigerhoutbeits is verkrijgbaar in 3 kleuren. Whitewash beits, Greywash beits en Blackwash beits. Het verbruik van deze beits is ongeveer 10-12 m2 per liter. U heeft in de steigerhoutbeitsen de keuze uit ons Private Label of uit de bekende Tenco steigerhoutbeits. 

Remmers hk lazuur 

Remmers HK lazuur is een 3 in 1 lazuur. Het is een houtbeschermende impregneer, een grondlaag en een lazuur in 1 pot! De Remmers HK lazuur beschermt het hout tegen vocht, UV straling, schimmelaantasting, blauwzwam, wespenaantasting en algen. Het hout hoeft niet geschuurd te worden voor u het gaat behandelen. Ruw hout heeft de voorkeur, zodat de lazuur goed in de poriën van het hout kan trekken. Ook is de lazuur damp open zodat het hout kan blijven ademen.

Steigerhout beits koopt u bij De Jong Houthandel

Steigerhout beits koopt u eenvoudig online bij De Jong Houthandel. U kunt uw bestelling combineren met bijvoorbeeld steigerplanken en andere bevestigingsmaterialen. Ook hebben wij Old Grey en zwarte impregneervloeistof verkrijgbaar per 2,5 liter. Deze impregneervloeistof is bedoeld voor het bijwerken van zaagkanten of beschadigingen van onze Old Look of zwarte steigerplanken. Heeft u nog vragen over onze steigerhout beits of andere artikelen? Neem gerust contact met ons op voor overleg.