Wapeningsnetten

Wapeningsnetten

Wapeningsnetten, ook wel bouwstaalmatten, betonmatten of bouwmatten genoemd worden veelal toegepast in betonvloeren en betonwanden, maar ook als afscheiding van erf of tuin. Bouwmatten hebben wij onbehandeld, maar ook gegalvaniseerd en verzinkt. De matten zijn op voorraad en kunnen snel geleverd worden in heel Nederland en Belgie. Ook kunnen wij op maat producten en evt. buigen vanaf 8 mm. Naast netten op maat bent u bij de Jong ook op het juiste adres voor betonijzer en wapeningskorven op maat.

Bepaal hoeveel u netten u nodig heeft

De hoeveelheid wapeningsnetten die u nodig heef is afhankelijk van de oppervlakte van de ruimte. Hoe groter de oppervlakte, hoe meer netten u nodig heeft.

De verschillende soorten wapeningsnetten

PS 2 x 3 meter

De afmeting van deze PS-netten is 2000 x 3000 mm. PS-netten worden veelal toegepast in eenvoudige wapeningsconstructies. De langswapening van deze matten is gelijk aan de dwarswapening. Deze matten zijn ook thermisch verzinkt bij ons verkrijgbaar. De PS-netten die bij ons verkrijgbaar zijn voldoen aan de gestelde normen en eisen van de Eurocode en KOMO/Kiwa.

P 2 x 5 meter

Wapeningsnetten met de zelfde hoofd- als verdeelwapening, afmeting 2000 x 5000 mm. P-netten worden toegepast bij eenvoudige wapeningsconstructies als vloeren en wanden. De P-netten die bij ons verkrijgbaar zijn voldoen aan de gestelde normen en eisen van de Eurocode en KOMO/Kiwa.

BEC met stekeinden

Wapeningsnetten of bouwstaalmatten met een efficiënte laslengte die voldoen aan de nieuwe eurocode 2. Deze bouwstaalmatten zijn aan één lange en één korte zijde voorzien van zogenaamde stekken. Deze stekken waarborgen de laslengte die nodig is om de bouwstaalmatten te verleggen. Op deze wijze van verleggen van de netten, voorkomt onnodige dubbele wapening, daarnaast is het veld netten vlakker en sluiten de netten onderling beter aan. De BEC-netten die bij ons verkrijgbaar zijn voldoen aan de gestelde normen en eisen van de Eurocode en KOMO/Kiwa.

B met stekeinden

Wapeningsnetten met een efficiënte laslengte. Deze netten zijn aan één lange en één korte zijde voorzien van zogenaamde stekken. Deze stekken waarborgen de laslengte die nodig is om wapeningsnetten te verleggen. Door het toepassen van deze netten wordt onnodige dubbele wapening voorkomen, daarnaast is het veld netten vlakker en sluiten de netten onderling beter aan. De B-netten die bij ons verkrijgbaar zijn voldoen aan de gestelde normen en eisen van de Eurocode en KOMO/Kiwa.

Verzinkte netten

In ons assortiment kunt u ook verschillende verzinkte bouwstaalmatten vinden. Deze wapeningsmatten zijn vervaardigd uit blanke draad en na het lassen zijn de netten thermisch verzinkt. Hierdoor zijn de wapeningsmatten zeer duurzaam en kunnen deze niet alleen voor beton gebruikt worden, maar bijvoorbeeld voor buiten het beton als tuinafscheiding.

Over De Jong Handelsonderneming

Ons bedrijf is in 2011 opgericht door Anton de Jong. Sinds dit jaar leveren wij hout en staalproducten aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Onze ervaring heeft ons veel geleerd over hoe wij onze klanten het beste tot dienst kunnen zijn. Hiernaast kunt u bij ons profiteren van een snelle levering door heel Nederland en België. Iedere dag vertrekken er verschillende vrachtwagens vanuit onze locatie in Achterberg. Onze locatie is voorzien van de nieuwste technieken en wij streven er iedere dag opnieuw naar om deze technieken door te ontwikkelen. Voor meer informatie over de wapeningsnetten kunt u altijd contact met ons opnemen.