Wapeningsnetten

Wapeningsnetten

Wapeningsnetten, ook wel bouwstaalmatten, betonmatten of bouwmatten genoemd worden veelal toegepast in betonvloeren en betonwanden, maar ook als afscheiding van erf of tuin. Wapeningsnetten hebben wij onbehandeld, maar ook gegalvaniseerd en verzinkt. De matten zijn op voorraad en kunnen snel geleverd worden in heel Nederland en Belgie. Ook kunnen wij op maat producten en evt. buigen vanaf 8 mm. Naast netten op maat bent u bij de Jong ook op het juiste adres voor betonijzer en wapeningskorven op maat. 

Wapeningsnetten PS 2 x 3 meter

De afmeting van deze PS-netten is 2000 x 3000 mm. PS-netten worden veelal toegepast in eenvoudige wapeningsconstructie's. De langswapening van deze matten is gelijk aan de dwarswapening. Deze matten zijn ook thermisch verzinkt bij ons leverbaar.
Ga nu naar: PS 2 x 3 meter

Wapeningsnetten P 2 x 5 meter

Wapeningsnetten met de zelfde hoofd- als verdeelwapening, afmeting 2000 x 5000 mm. P-netten worden toegepast bij eenvoudige wapeningsconstructie's als vloeren en wanden. 
Ga nu naar: P 2 x 5 meter

Wapeningsnetten BEC met stekeinden

Wapeningsnetten met een efficiënte laslengte die voldoen aan de nieuwe eurocode 2. Deze wapeningsnetten zijn aan één lange en één korte zijde voorzien van zogenaamde stekken. Deze stekken waarborgen de laslengte die nodig is om wapeningsnetten te verleggen. Op deze wijze van verleggen van de netten, voorkomt onnodige dubbele wapening, daarnaast is het veld netten vlakker en sluiten de netten onderling beter aan.
Ga nu naar: BEC met stekeinden

Wapeningsnetten B met stekeinden

Wapeningsnetten met een efficiënte laslengte. Deze wapeningsnetten zijn aan één lange en één korte zijde voorzien van zogenaamde stekken. Deze stekken waarborgen de laslengte die nodig is om wapeningsnetten te verleggen. Door het toepassen van deze netten wordt onnodige dubbele wapening voorkomen, daarnaast is het veld netten vlakker en sluiten de netten onderling beter aan.
Ga nu naar:B met stekeinden

Verzinkte netten

Volbad verzinkte. Geproduceerd uit blanke draad en na het lassen thermisch verzinkt. Dit betreft de meest duurzame variant. Wij hebben ook matten gelast uit verzinkte draad in het assortiment. Diverse afmetingen bij ons uit voorraad leverbaar. 
Ga nu naar: Verzinkte wapeningsnetten