Veel gestelde vragen

DEZE PAGINA IS IN AANBOUW

Gezien de vele bezoekers op onze website krijgen wij met regelmaat dezelfde vragen. Om die reden hebben wij deze vragen centraal gebundeld op 1 pagina, dit om de telefoonlijnen zo goed mogelijk te benutten. 

PRIJZEN EN BEZORGKOSTEN:

Zijn de prijzen op de website inclusief BTW, of Exclusief BTW?
Zowel de excl. BTW prijs als de incl. BTW prijs wordt weergegeven bij de artikelen. De eerstgenoemde prijs is excl. BTW, eronder staat de prijs incl. BTW. 

Jullie prijzen lijken erg laag t.o.v. andere bouwmaterialen leveranciers, hoe komt dit?
de Jong Hout en Staalhandel is zelf importeur van veel producten, zoals douglas hout, steigerhout, hardhout, gaaspanelen enz. Dit wordt in volle vrachten per afmeting ingekocht. Op deze manier kunnen wij onze materialen zonder tussenhandel scherp aanbieden. Wij leveren alleen A-kwaliteit, geen B-keus.

Wat zijn de bezorgkosten van mijn bestelling?
Wij leveren een bestelling met een orderwaarde van 950 euro excl. BTW franco af binnen Nederland, excl. eilanden. Onder dit bedrag betaald u een vrachttoeslag. Dit is afhankelijk van het product dat u besteld. Bij ieder artikel vind u een tabel met levertijd, verzendkosten en aantal op voorraad. Heeft u artikelen met verschillende verzendkosten? U betaald alleen het hoogste tarief. De verzendkosten zijn dus een totaalprijs bovenop de bestelling. U betaald geen verzendkosten per artikel.