Kant en Klaar Haag Hedera

Kant en Klaar haag

De Kant en Klaar Haag van Mobilane is een voorgekweekte haag die onmiddellijk op natuurlijke wijze privacy geeft. De Kant en Klaar Haag is een ideaal alternatief voor een houten schutting, stenen erfafscheiding of om direct een object uit het zicht te onttrekken. De Kant en Klaar Haag van De Jong Houthandel is leverbaar als Hedera Hibernica, en Hedera Helix Woerner. Een Kant en Klaar haag plant je meestal in een paar uur tijd, ongeacht het seizoen (m.u.v. vorstperiodes). Voor plaatsing tegen een bestaande wand heeft u alleen wandbeugels nodig. Voor ‘losse’ plaatsing, zoals bij een erfafscheiding heeft u schuttingpalen en speciale bevestigingsbeugels nodig.

Kant en klaar haag - systeem

De kant en klaar haag wordt gekweekt in een gegalvaniseerd gaaspaneel van 5 mm dik. Onderaan het gaaspaneel zit de kweekbak. De kweekbak bestaat uit een omgezet gaaspaneel met kunstof verwijderbare delen. De 2 delige kunstof bak kunt u van 2 zijden verwijderen tijdens het planten van de haag. Als u de Kant en Klaar Haag van Mobilane gebruikt is de kweekbak gemaakt van biologisch afbreekbare kokosvezels. Na de plaatsing van de Kant & Klaar Haag verteert deze bak binnen één tot twee jaar, afhankelijk van de grondsoort, voeding- en vochtigheidsgraad. 

Hedera schutting zelf samenstellen

Uiteraard is het ook mogelijk tegen een lager budget zelf uw Hedera schutting samen te stellen. Wij hebben een groot assortiment betongaas, schuttingpalen en losse Hedera planten. Wij hebben deze materialen in verschillende prijzen. Kijk op de pagina Betongaas Schutting om uw Hedera schutting zelf samen te stellen met losse materialen.

Hedera kant en klaar haag online bestellen

Uw Hedera kant en klaar haag besteld u eenvoudig online bij De Jong Houthandel. Bestel meteen de bijbehorende bevestigingsbeugels en palen mee, zodat u direct aan de slag kunt. Naar keuze kiest u voor bezorging bij u thuis of afhalen bij ons bedrijf in Achterberg. Heeft u nog vragen over onze Kant en Klaar haag? Neem gerust contact met ons op voor overleg.