Geïmpregneerd tuinhout

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - € 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - € 37,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - € 54,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - € 67,50
Geïmpregneerd tuinhout

Naast Hardhout en Douglas hout leveren wij ook een divers assortiment geïmpregneerd, of gewolmaniseerd tuinhout. Dit geïmpregneerde tuinhout word veel toegepast bij de bouw van schuttingen, pergola's of tuinhuizen. Al het geïmpregneerde tuinhout van de Jong Hout en Staalhandel is onder KOMO keteldruk geïmpregneerd. Onder KOMO impregneren betekend dat het word behandeld met legale verduurzamingsmiddelen die garant staan voor een lange levensduur. 

Ons geïmpregneerde tuinhout is heel divers, we kunnen onder andere leveren:

- Geïmpregneerde palen
- Geïmpregneerde regels
- Geïmpregneerde balken
- Geïmpregneerde rabatdelen
- Geïmpregneerde planken 

De verwachte levensduur van met keteldruk geïmpregneerd hout is 10 tot 15 jaar. Naast het geïmpregneerde tuinhout hebben wij ook poortdeuren en tuinschermen van geïmpregneerd tuinhout. Het hout is bij levering groen van kleur. De groene kleur verdwijnt naar verloop van tijd en dan zal het hout gewoon natuurlijk vergrijzen. 

Ons geïmpregneerde hout is altijd onder keteldruk geïmpregneerd. Door onder druk te impregneren word het impregneermiddel echt in de jaarringen van het hout geperst. Dit verlengt de levensduur.

Geïmpregneerd tuinhout koopt u bij De Jong Houthandel

Al uw geïmpregneerde tuinhout koopt u gemakkelijk bij De Jong Hout en Staalhandel. U besteld het geïmpregneerde tuinhout gemakkelijk online in onze webshop. U heeft de keuze om uw bestelling thuis te laten bezorgen of het tuinhout zelf bij ons bedrijf op te halen. Heeft u nog vragen over ons geïmpregneerde tuinhout? Neem gerust contact met ons op.