Plaatmateriaal van A-kwaliteit voor een scherpe prijs!

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - € 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - € 37,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - € 54,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - € 67,50
sale
Underlayment plaat Elliottis Pine 1.8 x 122 x 244 cm
Vanaf €20,47
€27,50
(€29,71 incl. btw)
sale
OSB plaat - TG2 - 1.8 x 122 x 244 cm
Vanaf €17,40
€24,90
(€26,32 incl. btw)
sale
Spaanplaat V313 1.8 x 125 x 250 cm
Vanaf €15,25
€21,00
(€20,51 incl. btw)
Populieren Betonplex 1.8 x 125 x 250 cm
Vanaf €27,62
(€39,33 incl. btw)
Plaatmateriaal van A-kwaliteit voor een scherpe prijs!

Bent u op zoek naar Underlayment, Betonplex, Spaanplaat of OSB plaatmateriaal? Dan bent u bij de Jong Hout & Staalhandel BV aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u de meest voorkomende plaatmaterialen uit de bouw en interieurbouw van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit plaatmateriaal met een betrouwbare achtergrond. Wij kunnen dit materiaal altijd vanuit onze voorraad leveren. Bekijk ons complete aanbod hierboven.

Underlayment

Underlayment is in principe een verzamelnaam voor plaatmateriaal wat gebruikt wordt als vloerplaat of dakbeschot. Deze platen bestaan uit verschillende lagen welke op een haakse manier op elkaar gelijmd zijn. Hierdoor zijn deze platen licht in gewicht, behouden ze hun vorm en stevig. De platen in ons assortiment zijn voorzien van een schroef- en tong randafwerking. Dit zorgt ervoor dat u de platen gemakkelijk en strak op elkaar kunt laten aansluiten.

Betonplex

Betonplex is een multiplex plaatmateriaal dat gebruikt wordt als bekisting voor het storten van beton. Er wordt gebruik gemaakt van dit materiaal doordat cement zich niet vasthecht aan deze plaat. De triplexplaat in ons assortiment is vooral geschikt voor het gebruik als betonkisting, waarbij de repetitiewaarde niet heel erg van belang is.

De Betonplex 18mm plaat is geschikt voor gebruik in de bouw met minder esthetische eisen, zoals voor betonbekistingen die niet in het zicht zijn. Deze Chinese Populieren plaat is bijna glad met kans op oneffenheden. Bent u op zoek naar plaatmateriaal voor zichtwerk en/of buitentoepassingen? Dan raden wij u aan om gebruik te maken van hoogwaardig plaatmateriaal. Voor advies is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.

Alternatief plaatmateriaal

Bent u op zoek naar alternatieven voor Underlayment of Betonplex? Dan kunt u bij De Jong Hout & Staalhandel tevens terecht voor de aanschaf van OSB- en Spaanplaten. De OSB plaat 18mm wordt geproduceerd uit Europees naaldhout. Deze OSB plaat in klasse 3 is voor veel toepassingen geschikt, zoals vloeren, wanden, daken en afscheidingen.

De Spaanplaat 18mm is geschikt voor gebruik binnenshuis zoals voor badkamermeubels, vloeren en daken, maar bijvoorbeeld ook voor betonbekisting. Deze groene, vochtwerende spaanplaat wordt gemaakt van zaagsel, spaanders hout en een vochtbestendig bindmiddel, meestal een kunsthars.

Plaatmateriaal bestellen bij De Jong Hout & Staalhandel

Wanneer u het juiste plaatmateriaal, zoals Underlayment of Betonplex heeft gevonden kunt u uw bestelling gemakkelijk plaatsen via onze webshop. Wij leveren ons plaatmateriaal zowel aan de groothandel, aannemer, maar ook aan particulieren. Omdat wij zowel werken met eigen als externe chauffeurs kunnen wij uw bestellingen binnen enkele werkdagen leveren. Tevens is het ook mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen op onze locatie in Achterberg. Geef uw voorkeur aan tijdens het bestelproces van uw Underlayment- of andere plaatmaterialen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden met betrekking tot het plaatmateriaal of heeft u behoeft aan meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen u voorzien van advies op maat. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0317 – 35 82 28 of door een e-mail te sturen naar [email protected] Wij voorzien u graag van advies op maat over Betonplex, Underlayment en alle andere plaatmaterialen.