Gespleten Bamboemat op rol H100 x L500 cm
Gespleten Bamboemat op rol H100 x L500 cm

Gespleten Bamboemat op rol H100 x L500 cm

€20,98
€25,39 Incl. btw
8 stuks Op voorraad
Afmeting: H100 x L500 cm
Verpakking afmeting: ca. Ø25 x 100 cm (meer info zie onder) Lees meer
Levertijd1 - 6 werkdagen
Verzendkosten Bereken hier de verzendkosten
Voorraad8
Altijd scherp geprijsd!
Snelle levering in Benelux
Uitstekende klantenservice
Beoordeeld met een 10

Klantbeoordelingen

1000 beoordelingen

Gespeleten Bamboemat Coupe

Bamboemat Coupe op rol. Gemaakt van hoogwaardige gespleten bamboestokken. Deze bamboematten op rol zijn een natuurproduct en dus onbehandeld.
De bamboematten zijn dicht op elkaar geweven (elke stengel afzonderlijk) met gegalvaniseerd ijzerdraad. Waarbij de onderlinge tussenafstand van de ijzerdraden 10 cm bedraagt.

Afmetingen bamboemat Coupe op rol:

  • Dikte bamboemat: ca 4-6 mm.
  • Lengte bamboemat: ca 500 cm*.


De bamboematten zijn verkrijgbaar in diverse hoogtes en afmetingen. Bamboematten zijn ideaal om klimplanten in te laten groeien en bieden u gemakkelijk en snel privacy.
Deze bamboemat is gemakkelijk te bevestigen op bijvoorbeeld een gaaspaneel d.m.v. verzinkt ijzerdraad. Deze bamboemat is eenvoudig zelf op maat te maken, zowel in de hoogte als in de breedte. U kunt de bamboemat op de gewenste hoogte afzagen of afknippen met een snoeischaar. De breedte van het bamboescherm kunt u aanpassen door het ijzerdraad op de gewenste breedte af te knippen met een nijptang.

Tip: zorg ervoor dat deze natuurmat op rol plm. 10 cm vrij boven de grond bevestigd wordt. Hierdoor verlengt u de levensduur van de bamboemat.

* Een bamboemat op rol is een natuurproduct waardoor de afmetingen van de rollen enigszins kunnen afwijken van de gestelde maat. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.