Dynaplus Gevelschroef / Potdekselschroef - AR-coating - Zwarte kop
Dynaplus Gevelschroef / Potdekselschroef - AR-coating - Zwarte kop

Dynaplus Gevelschroef / Potdekselschroef - AR-coating - Zwarte kop

€22,84
€27,64 Incl. btw
12 stuks Op voorraad
Afmeting: diverse afmetingen mogelijk volgens keuzemenu
Aandrijving: T15 Lees meer
Levertijd1 - 6 werkdagen
Verzendkosten Bereken hier de verzendkosten
Voorraad12
Koop 10 voor €20,56 per stuk en bespaar 10%
Altijd scherp geprijsd!
Snelle levering in Benelux
Uitstekende klantenservice
Beoordeeld met een 10

Klantbeoordelingen

1000 beoordelingen

DE OPLOSSING VOOR HET BEVESTIGEN VAN ZWART ZWEEDS RABAT, HET VASTSCHROEVEN  VAN SCHUTTINGPLANKEN OF HET MAKEN VAN POTDEKSELWERK

De schroef is zelfborend door de speciale diamond-point. Deze driehoek-vormige boorpunt zorgt voor maximale boorcapaciteit met behoud van een hoge uittrekwaarde voor het maken van een stevige verbinding. Je kunt hierdoor tot aan twee centimeter van de rand van de plank zonder voorboren inschroeven. Zonder het hout te splijten.

De kleine cilinderkop zorgt voor een nette afwerking. Door deze cilinderkop wordt het inbrengen van spanning door de schroefkop in de houten plank voorkomen. Bij gebruik van platkop schroeven in gevelplanken of schuttingdelen kan de schroefkop als een soort wig werken waardoor er alsnog scheurvorming van de plank bij het schroefgat ontstaat als nadien het hout gaat drogen. Verder zorgt de kleine bronskleurige cilinderkop voor een nette afwerking op hout.

De TX-drive maakt het inschroeven eenvoudig door een goede krachtoverbrenging van de bit op de schroef.

De schroeven zijn gemaakt van gehard koolstofstaal en zijn door een uitgekiend na-hardingsproces niet alleen supersterk, maar ze zijn ook heel buigzaam. Hierdoor wordt de kans op afbreken geminimaliseerd; zowel tijdens het inschroeven als nadat de schroeven zijn verwerkt en de houten planken gaan werken. 

De gevelschroeven zijn voorzien van een bronskleurige Anti-Roest-coating. De coating is zeer roestbestending en hebben de allerhoogste corrosiviteitsklasse; C4. De organische AR-coating is opgebouwd uit drie dunne laagjes organische coating bovenop de elektrolytische zinklaag wat zorgt voor een zeer goede hechting. Mocht de coating toch licht beschadigd raken bij het inschroeven? Geen probleem; de coating kan kleine beschadigingen zelf herstellen waardoor de AR-coating een permanente corrosiebescherming biedt aan de schroeven.